Lieve Medeburgers van Nederland,

Morgen is het zover, de dag waarop we gezamenlijk onze stem kunnen laten horen. BR-ND People moedigt je aan om met jouw stem een positieve bijdrage te leveren aan duurzaamheid. We begrijpen dat velen van jullie nog in dubio zijn. Daarom willen we benadrukken dat jouw stem van groot belang is, niet alleen voor onze gezamenlijke toekomst, maar vooral voor de generaties die na ons komen.

Het goede nieuws is dat er gelukkig meerdere politieke partijen zijn die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Maar welke partij past het beste bij jou? Dit is jouw kans om direct invloed uit te oefenen en bij te dragen aan een wereld die eerlijk en leefbaar is voor iedereen. Hieronder vind je enkele bronnen waar je makkelijk kunt ontdekken hoe duurzaam de verschillende partijen zijn.

Het is ons duidelijk geworden dat het draait om jouw keuze: stemmen op een partij die in lijn is met jouw overtuigingen en idealen. Welke partij dat ook gaat zijn. Wij staan voor een inclusieve samenleving en houden van jou, ongeacht jouw keuze!

Kim Cramer & Alexander Koene

Alexander Koene

I am a creative entrepreneur dedicated to enhancing our experience on Earth. My mantra is simple yet powerful: "Being happy, while doing good!" I find joy in embracing novelty and promoting collaboration, firmly believing that we all bear the responsibility to share happiness and progress, recognizing its contagious nature.

http://www.br-nd.com
Vorige
Vorige

Serie – Werk je gelukkig – deel 4

Volgende
Volgende

A need for B Corp support