Nieuwe koers voor 23plusone!

Goed nieuws: Het 23plusone Friends Programma gaat van BR-ND People over naar The 23plusone Collective.

Op 24 januari 2024 is 23plusone Friends afgesplitst van The Appeal Company BV, de holdingmaatschappij van BR-ND People, naar The 23plusone Collective, een nieuw opgerichte Coöperatie naar Nederlands recht. Bestaande ‘Licenced Friends’ krijgen de keuze om lid of klant te worden van The 23plusone Collective, met mogelijkheden om actief deel te nemen aan de plannen en acties van de organisatie. De overgang heeft als doel meer focus aan te brengen wat moet leiden tot versnelde groei en meer maatschappelijke impact door de 23plusone methode.

Het 23plusone Licensed Friends Programma, evenals de commerciële exploitatie van 23plusone wordt overgedragen aan de coöperatie The 23plusone Collective, een vereniging waarbij de leden een belangrijke rol spelen. Leden kiezen het bestuur en krijgen inspraak in belangrijke beslissingen en financiële zaken. Voor de bestaande Licensed Friends is er nu nog niets veranderd. Maar dat gaat wel gebeuren, in het voordeel van de leden. Het doel van deze afsplitsing is om de 23plusone methode te laten groeien en bloeien. Wereldwijd.

Om alles in gang te zetten is er een voorlopig bestuur benoemd. Een groep Licensed Friends is bereid gevonden om het Management Team te vormen. Samen met Nieske Castelein, die als voorzitter optreedt, zijn de bestuursleden Jeroen van IJzendoorn, Nick den Hartog, Nanda Idink, Carmen Phillips en Igor Pont benoemd.

Als uitvinders van de 23plusone methode, en oprichters van The 23plusone Collective, zullen Kim Cramer en Alexander Koene, samen met Michael Cortino, het nieuwe Management Team de komende maanden ondersteunen bij de overdracht van de activiteiten.

We willen dat de toepassing van 23plusone verder groeit en bloeit, omdat we geloven dat dit een positieve impact heeft op de wereld; het geeft mensen en organisaties meer inzicht en invloed, het versterkt hun persoonlijk leiderschap en zorgt voor meer happiness en een gezondere leefomgeving.

Alexander Koene

I am a creative entrepreneur dedicated to enhancing our experience on Earth. My mantra is simple yet powerful: "Being happy, while doing good!" I find joy in embracing novelty and promoting collaboration, firmly believing that we all bear the responsibility to share happiness and progress, recognizing its contagious nature.

http://www.br-nd.com
Vorige
Vorige

Impact report 2023

Volgende
Volgende

Hello 2024, Goodbye 2023!